Rådgivning og Supervision

Jeg har lukket for nye samtaler og forløb

“En tryg relation skaber nærhed. Og den er grobunden for at vi trives bedre. Sammen. Og hver for sig.”  

Sunde grænser – forløbet er lukket. 

Mange voksne er vokset op med, at deres grænser de ikke blev respekteret eller taget alvorligt. Og derfor kan de komme til at udtrykke deres grænser for hårdt, i form af skæld ud. Eller have svært ved at udtrykke sig klart og tydeligt, fordi de har svært ved at mærke eller udtrykke, hvor grænserne de går.  

Børn har brug for, at mærke hvor de har os henne, så de ikke bliver urolige, usikre, eller utrygge i relationen med os. Og derfor er det så vigtigt for dem, at vi sætter sunde grænser, så de kan bevare kontakten og nærheden til os. 

  • Vil du gerne vide hvad sunde grænser er? 
  • Har du et barn i alderen 4-6 år?
  • Arbejder du med børn i alderen 4-8 år?
  • Vil du gerne vide hvordan du sætter sunde grænser, så du kan værne om børnenes og din egen værdighed?
  • Vil du gerne blive klar og tydelig, og fremme nærhed fremfor distance?

Så send en mail til karna@hjertemodig,dk Skriv sunde grænser i mailen.

Forløbet er til dig der som forælder eller fagperson har brug for viden og nye redskaber til at sætte sunde grænser.

Vi har 1 time og 30 min. sammen over zoom, hvor jeg starter med at undervise dig i sunde grænser og i de 5 distance fælder. 

Herefter øver vi din grænsesætning, så du næste gang du skal sætte grænser, kan sætte grænser med værdighed og uden at havne i distance fælderne. 

Prisen er 1.200 kr. og inkluderer 1 time og 30 minutters samtale over zoom. Samt et kort skriv, af de vigtigste pointer + 30 minutters opfølgning over tlf.   

Sunde følelser – forløbet er lukket. 

Når vi allerede fra børnene er små, tager deres indre liv alvorligt, så understøtter vi ikke kun deres følelsesmæssige og sociale kompetencer. Vi højner også deres selvopfattelse og vi styrker deres robusthed.

  • Har du et barn i alderen 2-8 år?
  • Arbejder du med børn i alderen 2-8 år? 
  • Vil du gerne blive bedre til at lytte, så børnene føler sig set, hørt, anerkendt og respekteret?
  • Vil du gerne blive bedre til at møde børns følelser?
  • Vil du gerne have at børnene oplever, at de kan dele med dig når de har det svært?

Så send en mail til karna@hjertemodig,dk Skriv sunde følelser i mailen.

Forløbet er til dig der som forælder eller fagperson har brug for viden og nye redskaber til at håndtere små og store følelser.

Vi har 1 time og 30 min. sammen over zoom, hvor jeg starter med at øge dit kenskab til dine egne følelser. Fordi ofte, så er der en sammenhæng, imellem den måde vi selv dealer med vores følelser på og den måde vi dealer med børnenes følelser på.

Herefter underviser jeg dig i de 4 følelses fælder, og så øver vi sammen hvordan du kan blive bedre til at lytte, så dit børnene føler sig mødt. 

Prisen er 1.200 kr. og inkluderer 1 time og 30 minutters samtale over zoom. Samt et kort skriv, af de vigtigste pointer + 30 minutters opfølgning over tlf. 

Supervision: 

Supervision hos mig, kan være hvis du som fagperson oplever at du ofte støder på udfordringer der går igen og som du har brug for supervision til at få kigget lidt dybere på. Det kan også være at du “bare” har spørgsmål til hvordan, du kan gribe en situation an på en anden måde.

Uanset hvilke udfordringer og uanset hvilken størrelse de har, så er mit hoved fokus hver gang på hvordan du kan få styrket relationen, fordi det er igennem en tryg relationen at forandringen bedst kan ske. 

Familierådgivning: Der er lukket for samtaler

Familierådgivning hos mig kan spænde meget bredt. Nogle forældre søger rådgivning til at mindske magtkampene i familien og andre søger rådgivning til hvordan de kan sætte grænser uden at skælde ud, eller hvordan de med andre redskaber kan løse de mindre hverdagskonflikter der kan opstå og som kan skabe unødig tvivl eller uro.

Andre forældre har brug for at at tale om hvordan gnidninger omkring opdragelsen kan mindskes og andre igen har behov for rådgivning til hvordan de kan tale med deres børns lærer eller pædagog om noget som vedrører deres børns trivsel. 

Hos mig får du rådgivning der udover at fremme dit barns trivsel og udvikling også har fokus på dig og på relationen imellem dig og dit barn. Fordi en god kontakt til dig selv, er med til at skabe en nærende relationen til dit barn. Så I kan trives bedre. Sammen. Og hver for sig.

Vær opmærksom på at 1 tlf. samtale eller 1 zoom samtale, ikke egner sig til, at “løse” fastlåste konflikter. Her anbefaler jeg at du køber et klippekort. 

Husk, at du er altid er velkommen til at booke en afklarende samtale indeni. Det gør du ved at sende en mail til karna@hjertemodig.dk  

Du kan læse mere om priser, og hvordan samtalerne forgår nedenfor.  

Køb din samtale eller dit klippekort

Når du har valgt hvilken form for samtale du ønsker, så skriv det, i en mail og send den til karna@hjertemodig.dk. Så vender jeg tilbage, så vi hurtigst muligt, kan finde en dato.

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale ved at sende en mail til karna@hjertemodig.dk

Betalingen finder sted inden hver samtale. – Ved køb af klippekort kan betalingen deles op i 2 rater. 

Samtalerne foregår

Samtalerne foregår i tidsrummet 8.30-15.00 i hverdagene.

Ønsker du at samtalen skal være om aftenen, kan du sende en mail til karna@hjertemodig.dk. Vær opmærksom på at en aftensamtale er efter kl. 20.00 og prisen for en enkelt samtale er 1075 kr. for 40 min. rådgivning over tlf. Og 1250 kr. for 50 min. samtale over zoom.

Køber du en enkelt samtale, inkluderer prisen ikke et skriv efter vores samtale. Køber du et klippekort, så køber du også et forløb. Og jeg sender dig derfor et skriv af de vigtigste pointer, efter hver samtaler. 

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du aflyse eller ændre tiden uden beregning. – Det gælder dog kun hvis du aflyser 24 timer før, samtalen finder sted.

Sunde grænser

2 samtaler.

1 time og 30 min. over zoom + et kort skriv, af de vigtigste pointer + 30 min. opfølgning.

1.200 kr. inkl. moms.

Sunde følelser

2 samtaler. 

1 time og 30 min. over zoom + et kort skriv, af de vigtigste pointer + 30 min. opfølgning.

1.200 kr. inkl. moms.

45 min. samtale

Over tlf.

Egner sig kun til mindre tvivl spørgsmål.

775 kr. inkl. moms

50 min. samtale

Over zoom

975 kr. inkl. moms

3 x 45 min. klippekort

135 min. samtale over tlf. 

Prisen inkluderer forberedelse og et skriv af de vigtigste pointer. 

1.600 kr. inkl. moms 

3 x 60 min. klippekort

180 min. samtale over zoom.

Prisen inkluderer forberedelse og et skriv af de vigtigste pointer.

2.400 kr. inkl. moms

Herlev og omegn.

60 min. Besøg.

Fra 1.600 kr. inkl. moms

Vær opmærksom på, at afhængigt af hvor du bor, så kan der komme et ekstra transport, eller parkeringstillæg oveni prisen. 

Udtalelser

“Når jeg afleverer mit barn i dagpleje om morgen, så gør jeg det med mere ro indeni. 1000 tak for alle dine indsigter, de har været pengene værd.”

– Helle

“Du er skarp, dygtig og det har været en fornøjelse at tale med dig. Jeg kan mærke at min bekymring den har lagt sig, så mange tak for det. ”  

– Stephanie

“Hvor er du skøn at sparre med. Du har både bekræftet mig i noget af det jeg allerede vidste, og samtidig har du løftet mig, så jeg føler mig mere sikker i min rolle som pædagog.” 

– Diana Valentino

“Jeg føler jeg meget bedre kan hjælpe min datter med at regulere sine følelser. Den øgede forståelse du har givet mig har gjort en kæmpe forskel.”

– Louise V

Få inspiration på Instagram

Du kan ligesom 15.000 andre, følge med på min instagram profil, hvor jeg deler en masse inspiration.