Vil du også gerne være mere tydelig og skælde mindre ud? Så få fingrene i mit e-mailkursus her

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit minikursus, vil jeg de efterfølgende 6 uger sende dig input og indsigter én gang i ugen. Så du kan blive mere tydelig over for dine børn – og ikke blive presset ud i situationer, hvor skældud virker som den eneste måde at få hul igennem. Sådan passer du både på dig selv og din familie.

Er du god til at huske dig selv?

Også når hverdagen brager derud af med 180 i timen? For du og dit overskud er essentielt for, hvor meget du kan rumme, før bægeret flyder over. Før du ser rødt og kommer til at skælde ud (måske endda over småting, der normalt ikke ville have kunne irritere dig så meget).

Du er nødt til at mærke dig selv og finde ud af, hvor dine personlige grænser går. Kun sådan kan du stå fast ved dem – og det er vigtigt – også i forhold til jeres generelle trivsel som familie.

Du er nødt til at være i kontakt med dig selv, så du kan sige ja, når du mener ja, og nej, når du mener nej. Også selvom det kan afføde ubehagelige situationer. I mit e-mailkursus deler jeg med dig, hvordan du gør netop dette og desuden, hvordan du taler, så dit barn rent faktisk hører dig.

For at ændre på tingene er vi nødt til at forstå dem ordentligt først

Måske er du godt klar over, at du tit kommer til at handle i afmagt, fordi du simpelthen ser rødt. Men ved du, hvorfor du kommer helt derud? Og hvad du kan gøre med de følelser, du oplever, i stedet for at lade dem tage kontrollen over dig? Det vil jeg gerne hjælpe dig med at blive klogere på i mit e-mailkursus. Få adgang her:

Inden du tilmelder dig, så prøv lige engang at forestille dig, hvordan det ville føles, hvis …

  • I alle sammen forstod hinanden bedre og rent faktisk kunne lytte til hele familiens behov.
  • du og din partner kunne opdrage mere ligeværdigt.
  • du kunne sige nej, når du mente nej og rent faktisk passe på dig selv og dine personlige grænser.
  • du kunne være helt tydelig over for dine børn. Uden at være nødt til at tale med store bogstaver og skælde ud.

Måske er det tættere på, end du tror. Måske er det i virkeligheden bare små finjusteringer, der skal til, for at du kan passe på dig selv og dit barn ved at være mere tydelig og skælde mindre ud. Jeg giver dig nogle redskaber i mit minikursus, som kan sætte gang i den forandring, som du lige nu måske kun tør drømme om.

Her er, hvad andre har sagt om minikurset:

“Virkelig gode guldkorn du kommer med.” 

Jeg har lært rigtig meget af dit minikursus.”  

Alle forældre gør det bedste, de kan

Husk dig selv på det, når bægeret flyder over, og du måske kommer til at snerre af dit barn. Det kan ske, og det er okay. Problemet er bare, at når vi ser rødt og kommer til at skælde ud, så holder vores børn efterhånden helt op med at lytte. Det kan man vel godt forstå. Skældud føles ikke rart for hverken store eller små, så dit barn passer på sig selv ved at ignorere dig, når du taler grimt til ham eller hende. Det er ikke noget, dit barn gør for at provokere dig. Det er ikke en strategi. Det er en helt naturlig forsvarsmekanisme.

Det betyder også, at du er nødt til at gøre noget ved det, hvis du kan mærke, at du ofte ender i en ond spiral, hvor du skælder ud igen og igen. Du kan for eksempel starte med mit minikursus her: