Om Karna og Hjertemodig: Lær mig lidt bedre at kende - både som familierådgiver, men også som mor - her

Udover at have en bred faglighed, så ved jeg også hvordan det er at være nogens mor

I min optik er det min faglige og min personlige erfaring, der gør mig kvalificeret til at hjælpe dig og din familie. Jeg har mødt mange andre forældre der har stået der hvor du står nu. Og så har jeg også engang selv stået der. Jeg ved hvordan det er at skælde ud dag efter dag (og hver aften fortryde det). På samme måde så ved jeg også hvordan det føles, når ens personlige grænser bliver overskredet, simpelthen fordi man ikke lige fik sagt ordentlig fra i tide. 

Jeg ser mig selv som børnenes stemme, fordi jeg er god til at oversætte deres adfærd. Men mit fokus er altid på relationen mellem børn og forælder, for når alt kommer til alt så er intet vigtigere end relationen imellem jer. Jeg gør meget ud af at være klar og tydelig i min rådgivning. Selvfølgelig på en respektfuld måde. Jeg pakker ikke tingene ind, men sætter venligt ord på de ting, som i måske har svært ved at tale om.

Ofte ser jeg, at den ene forælder er mere ”hård”, mens den anden er mere ”blød” og jeg har prøvet at være begge dele i mit liv som mor. Så jeg kan sætte mig i begge forældres sted. Oversætte, hvad det er der sker inde i jer hver især. Og så på den måde hjælpe jer med at forstå hinanden bedre.

Det er det samme, jeg gør med børnenes adfærd. Jeg oversætter den. Ser bag om den. Jeg forstår, hvorfor dit barn gør, som han eller hun gør og det er sådan jeg kan hjælpe dig så du ved, hvad du kan gøre anderledes.

Jeg blev familierådgiver for at hjælpe dig og din familie med at skabe ro og vished omkring de helt almindelige (men sommetider utroligt svære) hverdagssituationer

Jeg gik selvstændig som familierådgiver i 2019 og har inden da i 8 år arbejdet som socialrådgiver på familieområdet. Jeg er desuden uddannet coach hos Sofia Manning og uddannet familierådgiver fra Blackbird Institute. Mit arbejdsliv har både givet mig erfaring med børnesamtaler, ungesamtaler, samtaler med forældre, lærere, pædagoger og andre relevante fagpersoner. Jeg har været hele vejen rundt. Derfor har jeg et helt unikt indblik i, hvad der foregår både inde i børn og forældre – og det er dét indblik, som jeg bruger til at få jer til at forstå hinanden bedre.

Jeg hjælper familier med de helt almindelige hverdagssituationer, som de fleste kan nikke genkende til fordi konflikterne ofte gentager sig igen og igen, eller fordi situationerne bliver ved med at være svære.

Jeg arbejder i mine individuelle forløb intensivt med at støtte jer forældre til at blive mere tydelige uden at skælde ud. Fordi på den måde kan børnene langt bedre mærke og respektere jer som forældre. Det er alle de her svære følelser – som vi tit ikke har et sted at gå hen med – det er dem, jeg gerne vil hjælpe dig og din familie med med at sætte ord på. For hvis du lige nu har svært ved at sætte grænser, og hvis du skælder meget ud, så kan du sikkert også mærke, at den adfærd ikke er god for hverken dig, dit barn eller for relationen imellem jer. Og det vil jeg gerne hjælpe jer med. Du kan læse mere om mine individuelle forløb her.

I 2020 grundlagde jeg Klub Hjertemodig. Af den simple årsag, at jeg synes at familierådgivning og det nye børnesyn er noget alle familier har behov for at kende til og derfor så skal det også være forbeholdt alle, i større eller mindre grad. Du kan læse mere om Klub Hjertemodig og tilmelde dig medlemsklubben her.