Om Karna og Hjertemodig

Lær mig lidt bedre at kende – både som familierådgiver, men også som mor.

Udover at have en bred faglighed, så er mit arbejde også en kæmpe passion

Jeg ser mig selv som børnenes stemme, fordi jeg er god til at oversætte deres adfærd. Mit fokus er dog på relationen, fordi når alt kommer til alt, så er intet vigtigere end relationen imellem jer.

Jeg gør meget ud af at være klar og tydelig i min rådgivning. Selvfølgelig på en respektfuld måde. Men jeg pakker ikke tingene ind. Jeg sætter venligt ord på de ting, som i måske selv kan overse eller have svært ved at tale om.

 

Jeg blev familierådgiver for at hjælpe dig med at få  opdragelsen gjort mere ligeværdig og respektfuld…

Jeg gik selvstændig som familierådgiver i 2019 og har inden da i 8 år arbejdet som socialrådgiver på familieområdet. Jeg er desuden uddannet coach hos Sofia Manning og uddannet familierådgiver fra Blackbird Institute.

Mit arbejdsliv har både givet mig erfaring med børnesamtaler, ungesamtaler, samtaler med forældre, lærere, pædagoger og andre relevante fagpersoner. Jeg har været hele vejen rundt og talt med familier fra alle lag. Derfor har jeg et helt unikt indblik i, hvad der foregår både inde i børn og forældre – og det er dét indblik, som jeg bruger til at få jer til at forstå hinanden bedre.

Du kan læse mere om mine samtalepakker her.

I 2020 grundlagde jeg Klub Hjertemodig. Af den simple årsag, at jeg synes at familierådgivning og det at opdrage mere lidgeværdigt og respektfuldt er noget alle familier bør kende til og derfor så skal det også være forbeholdt alle, i større eller mindre grad. Du kan læse mere om Klub Hjertemodig og tilmelde dig medlemsklubben her.