Da min viljefaste og tidligere temperamentsfulde søn Oliver var mindre så søgte han mest min mand. Det havde store udfordringer fordi det betød at hver gang min mand skulle noget, så brød Olivers verden sammen. Han blev meget ked af det og det kom ud som stor frustration eller vrede.  

En dag sagde Oliver til mig ”mor, du kan ikke trøste mig når jeg bliver ked af det.” Det ramte mig, for det kunne jeg virkelig ikke. Fordi når han blev ked af det, så blev han så frustreret og vred og satte sig imod mig. – Det var lige meget hvad jeg gjorde eller sagde, så kunne jeg ikke nå ind til ham. Så ofte endte vi med at blive 2 små temperamentsfulde børn fordi situationerne hvergang fik mit eget indre barn frem. Følelser smitter🤦‍♀️

I takt med at jeg har lært mig selv bedre at kende, er jeg også kommet mere i kontakt med mine følelser og det indre arbejde har modnet mit nervesystem og det har selvfølgelig også været med til at modne Olivers nervesystem. Så vi har ikke de samme opslidende konflikter eller magtkampe som vi tidligere havde. I dag rejser følelserne sig, de får plads og så lægger de sig hurtigt igen. Præcis som følelser skal❣

Har du et viljefast eller temperamentsfuld barn der kan skabe usikkerhed, få sindet i kog eller være medvirkende til meget frustration og mange opslidende konflikter i hverdagen, så er der håb.😊

Book et forløb ved at skrive til karna@hjertemodig.dk eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på forsiden.

De bedste hilsner,

Karna Christiansen.