Klub Hjertemodig

Som medlem af klub
hjertemodig 

Har du i 90 dage adgang til over 20 timers online rådgivning med øvelser og lydfiler, som kan lytte til igen og igen og igen. 

Du slipper for en bindingsperioden og får adgang til minikurserne “bevar ligeværdet til dit barn med viljefasthed” og “slip den sunde vrede fri.”

I klub hjertemodig er der penge at spare. Og en masse viden at få. Lige når du har brug for det. Alle timer i døgnet, alle ugens dage….

Klub hjertemodig skabte jeg i 2019. Som den første der lavede online familierådgivning. Hvor jeg sidenhen har set at mange andre har gjort mig kunsten efter. Og det er jo dejligt at jeg har kunnet inspirere til det. 

Klub hjertemodig er som udgangspunkt til dig med børn, eller til dig der arbejder med børn i alderen 0-8 år og som gerne vil have redskaber, viden nye indsigter og inspiration til et samvær med børn der bygger på ligeværd, tydelighed og respektfuldhed, i relationen.

Der ligger over 20 timers online rådgivning med viden, redskaber og øvelser, som du frit kan benytte dig af, når du har behov for det. Du kan læse mere om indholdet nederst på siden her.

Længere nede på siden her, kan du også se en video, af hvordan du logger ind til alt dit indhold i klub hjertemodig. Du kan også læse det praktiske om medlemsklubben.

Udtalelser

“Det er skønt at blive mindet om dine ord og have dig i ørene når tvivlen eller usikkerheden lige kommer snigende.”

– Rie Nymann

“Vi er vilde med din klub. Dine lydfiler hjælper os meget i hverdagen.”

– Jeanette og Patrick Beyer

“Hvor har vi fået mange guldkorn med os. 1000 tak for den her gang. Vi kommer igen, hvis det bliver aktuelt.”

– Line og Alfred

“Tak for al den brubare viden, guld og forståelse, som du har givet mig til mit fundament i “det nye børnesyn”, så jeg kan imødekomme mine børn kærligt og forståeligt.

Min rygsæk er godt fyldt op, så tak for dig og alt hvad du har givet/giver mig. Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger til andre mødre og fædre. High fives til dig.”

– Anna Junker Mortensen

Vil du gerne opdrage ligeværdigt og sætte grænser uden at skælde ud?

Mit mål med klub hjertemodig er at hjælpe dig med at skabe en relation til børnene der bygger på ligeværd, tillid, tydelighed og en gensidig respekt imellem jer. Det gør jeg gennem tydelig rådgivning som du kan omsætte til handling i dit helt eget tempo.

Klub Hjertemodig startede jeg i 2020, fordi jeg i mit mange års arbejde med familier erfarede, at der var behov for at skabe mere klarhed omkring det nye børnesyn, så tilliden og den gensidige respekt kunne vokse imellem børn og voksne.

Der er ikke noget galt med, at nogle børn har et mere følsomt sind, end andre børn.

Til gengæld går der noget galt, hvis vi voksne, omkring de følsomme børn, har svært ved at acceptere, at det er sådan, børnene har det.

Lidt praktisk om medlemsklubben

  • Lydfilerne har en varighed af ca. 4-25 minutter. Længden afhænger selvfølgelig af emnet, men fælles for dem alle er, at du kan lytte til dem i dit eget tempo.
  • Der er ingen bindingsperiode. Så efter 90 dage mister du automatisk din adgang til indholdet i klubben. Ønsker du at fortsætte dit medlemskab, kan du tilmelde dig på ny. Så har du igen adgang til indholdet i 90 dage.
  • Vær opmærksom på at der ikke er adgang til en Facebook gruppe. Det kan fremgå af gamle opslag på Instagram, da Klub Hjertemodig tidligere var en abonnementsordning.
Er der tekniske udfordringer så skriv til karna@hjertemodig.dk. og send et screen shot/billede af det der volder dig udfordringer. 

Sådan logger du ind i Klub Hjertemodig

Bare rolig, hvis du får svært ved noget af tekniske, så er jeg altid kun en mail væk og hjælper dig selvfølgelig videre, så du kan komme i gang med at bruge medlemsklubben.

Skab et ligeværdigt  familieliv

Tænk, hvis du kunne sætte tydelige grænser og skælde mindre ud

Fordi du ved hvilke fokuspunkter du skal være opmærksom på, når dit barn pludselig ikke hører efter og fordi du ved hvordan du bliver konsekvent uden at skælde ud eller fordi du bliver klogere på hvordan du kærligt siger nej og giver dit barn en ren undskyldning når du kommer til at træde ved siden af.
 

Tænk, hvis du kunne blive bedre til at stå ved dig selv og dine grænser. Også i dit forældreskab

Fordi du forstår, at der er forskel på dit barns lyst og behov. Og får en forståelse for, hvor meget og hvornår du bør anerkende dit barn. Sådan at du ikke får ondt i maven, fordi du bliver i tvivl om, hvorvidt dit barn bestemmer for meget hjemme hos jer. Jeg fortæller dig hvordan du kan sige ja, når du rent faktisk mener ja ligesom jeg også fortæller dig hvordan du kan hjælpe dit barn med at blive mere selvstændigt.

Noget af det vigtigste for mig i mit eget forældreskab, og når jeg rådgiver andre, er autencitet. Med andre ord ægthed. Det handler om, at du har dig selv med, i din måde at være forælder på fordi der findes ikke et One Size – fits all, når det kommer til familielivet. Familier er forskellige – fordi mennesker er forskellige og derfor er det også vigtigt at du finder din egen måde at være forælder på.
 

Tænk, hvis aftensmaden kunne blive en hyggelig familiestund i stedet for at ende i skrig og skrål

Tænk, hvis I kunne hygge jer ved måltidet, og konflikterne omkring middagsbordet fyldte mindre. Eller hvis du vidste, hvordan du skulle forholde dig til dit barns kræsenhed, bordmanerer eller hvis dit barn nu var sulten, lige efter I havde spist. Jeg ved, hvor stort et problem de her ting er i mange børnefamilier. Derfor giver jeg dig rådgivning til at håndtere blandt andet kræsenhed og til at lære dit barn om de gode manerer, som er vigtige for dig og din partner at give videre til jeres barn. 

Tænk, hvis du og din partner var ligeværdige forældre

Så du kunne mærke en byrde blive løftet fra dine skuldre. Fordi du vidste, at det er okay at være uenige, så længe I husker den gensidige respekt imellem hinanden, også de dage, hvor I måske ikke lige spiller på samme hold.

 

Tænk, hvis du kunne finde ro omkring søskende konflikterne så du kunne forstå og respektere begge børns følelser og grænser….

Jeg giver dig viden og indsigt til at håndtere de nærmest uundgåelige søskendekonflikter, ligesom du også kan høre, hvordan du forholder dig, når der kommer en lille ny søskende til og hvad du gør når dit barn ikke vil dele. Jeg giver dig også input til hvilket barn du skal ”vælge først” når der er kommet en lille ny søskende til.

 

Tænk, hvis du kunne give dit barn mere selvværd, en stærk selvfølelse og en masse sund selvtillid

Selvværd, selvfølelse og selvtillid er essentielt, når vores børn vokser op. Derfor giver jeg dig også redskaber til at booste dit barns selvværd. Jeg fortæller dig om, hvordan du kan forholde dig, hvis dit barn er henholdsvis ekstrovert, introvert eller måske endda bare er genert. Du kan også få rådgivning til, hvordan du støtter dit barn i at regulere sine kropsfornemmelser og til hvordan du håndterer de store følelser så dit barn med tiden lærer hvordan det kan regulere sine egne følelser.  Og når så det med lommepengene bliver aktuelt så kan du også lytte til rådgivning om hvordan du kan håndtere netop det så dit barn både lære at hjælpe til og spare op.

 

Er det noget for dig?

Jeg kan love dig at indholdet har en meget høj værdi og den viden og de redskaber du får skaber mere nærhed og kontakt imellem dig, dine børn og jer som familie.

Så har du brug for de rette redskaber og den nødvendige viden, så du kan føle dig tryg i din rolle som forælder og hjælpe dine børn bedst muligt, så tilmeld dig klub hjertemodig og få familie rådgivning i dit helt eget tempo.